single Adrian Petri - Trai cu Rost

Casa Petri Roșia Montană

Adrian Petri
Adresa: Roșia Montană, Nr. 331A
Telefon: 0743188186
Site: casapetrirosiamontana.ro

Bunicii noștri au lucrat în minerit. Au avut părți de baie (galerii) și șteampuri pentru prelucrarea aurului. Înainte de a fi casa lor, ea a fost utilizată ca bancă, cabinet medical și cinema. Am renovat casa moștenită de la ei, păstrând elementele autentice, fiind clădire de patrimoniu. Este situată în centrul istoric al Roșiei Montane, din curtea sa putând vedea întregul masiv Cârnic.

4 camere 11 locuri
Vă punem la dispoziție Căsuța - 2 paturi single, Camera Cărților - 2 paturi suprapuse, o cameră cu pat dublu + pat single și o cameră cu pat dublu.
Camping cu 5 locuri de cort, la 20 RON/cort/zi
« de 6 »


Servicii

Inchiriere

Pentru că în zona Roșiei Montane există multe locuri pitorești ce pot fi vizitate pe bicicletă, noi ți le putem închiria. În momentul de față avem un număr de 4 biciclete mountain-bike, 2 cursiere și una de trekking. Vă asiguram și echipament individual, compus din cască, rucsac și cameră de rezervă.

Ghid turistic

Peisajul cultural de la Roșia Montană îți oferă nenumărate posibilități de a-ți petrece timpul. Noi te putem ajuta să alegi cea mai bună soluție. Îți oferim servicii de ghid, cu o largă paletă de activități: drumeții montane (către obiective importante pentru regiune), ciclism montan sau de șosea, tururi culturale și foto.Activitati alternative

Proiecții de film în ograda casei

Pentru turiștii noștrii organizăm la cerere, seară de proiecții de filme cu tema Roșia Montană. Putem proiecta atât filme artistice ale unor regizori cunoscuți, ca Dan Pița, sau documetare despre lupta salvării acestei localități.